MENIU

Motivul surprinzător pentru care Charlize Theron i-a dat papucii lui Sean Penn

Cuplul format din Charlize Theron şi Sean Penn s-a destrămat. Actriţa în vârstă de 39 de ani şi starul de 52 de ani au fost împreună timp de un an şi jumătate. Cei doi au fost văzuţi ultima dată braţ la braţ pe 16 mai.

UPDATE duminică, 28 iunie. Presa americană a aflat motivul pentru care Sean Penn şi Charlize Theron s-au despărţit: el a insistat ca frumoasa actriţă să se mărite cu el.

"În ultimele luni de relaţie, cei doi se certau tot mai mult, iar ea şi-a dat seama că lucrurile nu stau bine între ei. Charlize hotărâse să se despartă de el şi nu mai exista cale de întoarcere. Se tot certau din cauza unei eventuale căsnicii.  Ea tot îi spunea lui că nu au nevoie de acte pentru a-şi demonstra dragostea, dar Sean nu înţelegea. Aşa că Charlize a pus piciorul în prag şi s-au despărţit", a dezvăluit un apropiat al cuplului.

"Şi eu sunt surprins că m-am îndrăgostit, din mai multe motive. Din 53 de ani de motive", a glumit Sean Penn în urmă cu câteva luni. "Da, m-aş putea căsători din nou", admitea atunci actorul, conform presei americane.

Cei doi se pregăteau chiar să cumpere o casă împreună. Penn îşi scosese la vânzare vila lui din Malibu, la preţul de 6,5 milioane de dolari.

Mai multe articole despre:
Sean Penn