MENIU

Descoperire șocantă într-o cameră de hotel din Piteşti: o femeie de 35 de ani a fost găsită moartă. Cauzele, învăluite în mister

Descoperire șocantă într-o cameră de hotel din Piteşti: o femeie de 35 de ani a fost găsită moartă / Foto: Inquam Photos

Descoperire șocantă într-o cameră de hotel din Pitești. O femeie în vârstă de 35 de ani a fost găsită moartă. Medicii legiști urmează să stabilească din ce cauză a decedat femeia în urma efectuării necropsiei. Din primele verificări la fața locului, se pare că nu au fost găsite urme de violență pe corpul acesteia. 

O femeie în vârstă de 35 de ani a fost găsită moartă, vineri, într-o cameră a unui hotel din municipiul Piteşti. Primele date din ancheta deschisă de poliţie arată că pe trupul acesteia nu se observă semne de violenţă.

Crimă urmată de sinucidere, într-un hotel din București: minoră de 17 ani, înjunghiată mortal. Agresorul, surprins de camere când și-a cumpărat un cuțit!

„În ziua de 5 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi prin Serviciul Unic Apeluri de Urgenţă 112 cu privire la faptul că în camera unei unităţi de cazare din municipiul Piteşti a fost găsită o persoană decedată.  La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Piteşti, constatând că persoana decedată este o femeie de 35 de ani, din judeţul Ilfov”, transmit oficialii Poliţiei judeţene Argeş.

Alexandra, tânăra ucisă de iubit într-o cameră de hotel din București, condusă pe ultimul drum. Noi detalii șocante: ce a pățit fata cu 2 zile înainte de a fi ucisă

Primele verificări făcute de anchetatori arată că nu au fost descoperite urme de violenţă pe trupul femeii. Pentru stabilirea cauzei decesului urmează să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, poliţiştii au deschis un dosar penal în care cercetările se desfăşoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.