MENIU

Descoperire macabră: Soț și soție, găsiți morți în casă. Cel mai probabil au murit intoxicați cu monoxid de carbon

Doi soți descoperiți decedați în casă, în Sântandrei. Foto/Inquam

Un bărbat de 55 de ani și o femeie de 59 de ani au fost descoperiți decedați în propria casă, în localitatea Sântandrei din Hunedoara. Din cercetările preliminare ale anchetatorilor, cei doi ar fi murit intoxicați cu monoxid de carbon.

S-a dat alarma în această dimineață, după un apel la 112 care anunța că două persoane ar fi decedate într-un imobil.

Polițiștii hunedoreni au ajuns imediat la adresa indicată din satul Sântandrei, unde au constatat că cele sesizate se confirmă.

Este vorba despre un bărbat de 55 de ani și soția acestuia, o femeie de 59 de ani, care cel mai probabil au s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

Cadavrele celor doi au fost preluate și duse la IML Hunedoara, pentru efectuarea necropsiei care va stabili cauza morții celor doi.

Astăzi, în jurul orei 8.00, Poliția Orașului Simeria a fost sesizată cu privire la faptul că într-un imobil din satul Sântandrei este posibil ca două persoane să fie decedate. În cel mai scurt timp, la fața locului s-au deplasat echipajele de poliție și cele medicale, care au constatat că, din păcate, cele sesizate se confirmă, cele două persoane (un bărbat de 55 de ani și o femeie de 59 de ani, ambii din localitate) fiind găsite decedate în locuința familiei. Din primele cercetări nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte cu violență, însă polițiștii continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care survenit decesul celor două persoane“, transmite IPJ Hunedoara.