MENIU

Deputatul Șaorma, o nouă declarație halucinantă. Ce mesaj sfidător le-a transmis Adrian Solomon pensionarilor mineri - VIDEO

Deputatul PSD Adrian Solomon, supranumit "șaorma" în urma unui scandal monstru pe care l-a provocat într-un local de alimentație publică, revine la rampă cu noi declarații halucinante la adresa minerilor. Cu un tupeu uriaș, acesta le-a transmis că au pensii uriașe și că ar trebui să fie mulțumiți că rămân cu ele. În perioada alegerilor locale, Solomon i-a numit pe alegători "șoareci".

Au fost dezbateri aprinse în plenul Parlamentului după marea recalculare, dar cea mai scandaloasă declarație a venit din partea  deputatului Adrian Solomon, poreclit „Shaorma”, care s-a folosit de tatăl său atunci când a vorbit de la tribună despre pensiile minerilor.

"Nu l-am auzit pe niciunul dintre liderii opoziției din ultimii 6-7 ani să spună că pensionarii din Valea Jiului, din Oltenia, din siderurgie, din energie, că erau beneficiari de pensie specială. Mecanici de locomotivă aveau pensii cu 50 până la 100 la sută mai mari decât tata, care a lucrat la Rulmenți Bârlad și tot beneficiar de grupa 1", a afirmat Solomon.

 

Sfidare maximă: președintele PSD Vaslui i-a numit pe alegători "șoareci"

Ziua limbii române, serbată la Vaslui cu Tzanca Uraganu. Responsabil ar fi "deputatul șaorma" Adrian Solomon - VIDEO

Pe de altă parte, liderul AUR George Simion a atacat noua lege, afirmând că aceasta nu a făcut decât să creeze și mai mult haos în sistemul de pensii și că vârstnicii vor ieși în stradă. La rândul său, Cristian Seidler de la USR spune că actualul Guvern nu a reușit să țină în frâu inflația și lasă de înțeles că prețurile vor crește în același timp cu pensiile.

 

 

Mai multe articole despre:
adrian solomon deputatul saorma pensii dezbatere