MENIU

Declarație devastatoare despre Eurovision: "Faptul că a câștigat Ucraina este făcătură pe față" - Cine face afirmația controversată

Eurovision

Miron Mitrea a comentat în cadrul emisiunii Culisele Puterii de la Realitatea PLUS și scandalul momentului legat de Eurovision și acuzațiile de fraudă din partea organizatorilor dar și din partea juriului din România. Consultantul politic e de părere că acest concurs nu e despre muzică iar cea mai clară doadă ar fi tocmai faptul că în acest an a câștigat Ucraina.

"M-am uitat la Eurovision când eram mult mai tânăr până când mi-am dat seama că e un joc politic. Sunt niște jocuri politice. Faptul că în acest moment câștigă Ucraina e făcătură pe față. Concursul ăsta nu a fost niciodată despre muzică, sau nu în ultimii 30 de ani, a fost despre politică și despre găști de țări. Noi nu știm cum a votat publicul, noi știm votul arătat pe niște terminale. Dacă e despre muzică, nu contează din ce țară vine. În acest concurs nu contează despre cum cânți. Faptul că i se scoate României dreptul să își prezinte votul arată că a fost făcătură pe față. Am văzut cum influențele politice mai ales cele neo progresiste au pus mâna pe acest tip de emisiune, Eurovision", a explicat Miron Mitrea.

Mai multe articole despre:
eurovision miron mitrea