MENIU

Dan Diaconescu aruncă o nouă BOMBĂ: Unde s-ar afla, de fapt, cumnatul lui Mircea Geoană. "La finalul lunii noiembrie o să vedeți!"

Ionut Costea s-ar afla în Turcia, dar nu a fost localizat

Fostul om de televiziune Dan Diaconescu a lansat o nouă ipoteză bombă, în exclusivitate la Culisele Statului Paralel. Diaconescu susține că între serviciile secrete s-ar da o luptă legată de Ionuț Costea, cumnatul lui Mircea Geaonă. Miza ar fi, potrivit omului de televiziune, aducerea controversatului bancher în țară, iar cheia s-ar afla la un alt personaj extrem de contestat, omul de afaceri Adrian Tărău.

"Ionuț Costea este moneda de schimb cea mai importantă pentru sfârșitul lunii noiembrie. O tabără importantă a serviciilor secrete românești încearcă să-l aducă în țară ca pe un trofeu, pentru a coborî șansele unui candidat cu care dl. Costea se află în relații de rudenie, iar cealaltă tabără dorește, firește, să-l protejeze pe Ionuț Costea, acolo în Turcia.

EXCLUSIVITATEA pe care v-o ofer și o să vedeți că am dreptate este că dl. Ionuț Costea, atât de căutatul Ionuț Costea, locuiește undeva in cartierul Etiler din Istanbul și mai vreau să vă dau doar un indiciu, că domnul Tărăru deține o proprietate acolo. Eu nu spun decât atât: dacă cei care-l caută pe Ionuț Costea spun că au făcut-o peste tot, de ce nu-l caută și în locuința lui Adrian Tărău din Istanbul.

Acolo este punctul nevralgic al campaniei, acolo se joacă totul și domnul Tărău are mize din acestea, foarte, foarte mari, în sensul că serviciile au nevoie de el, el are nevoie de servicii.

La finalul lunii noiembrie o să vedeți din plin rolul lui Adrian Tărăru în aceste alegeri, prin Ionuț Costea", a afirmat Dan Diaconescu, în direct la Culisele Statului Paralel.

Fostul preşedinte Eximbank, Ionuţ Costea, care este și cumnatul lui Mircea Geoană, a fost localizat în Turcia, dar Interpolul nu are locaţia exactă a acestuia pentru demararea procedurilor în justiției, a declarat în luna septembrie ministrul Justiției, Alina Gorghiu.