MENIU

Cum să arăți fabulos în sezonul rece: 10 accesorii must-have (P)

De cele mai multe ori o ţinută nu este completă fără accesoriile potrivite. Acestea te ajută să dai personalitate şi emoţie unui outfit, indiferent de ocazie sau anotimp. În sezonul rece, e bine să faci loc accesoriilor potrivite pentru vremea rece şi pentru outfituri cozy şi călduroase.

Dacă nu ai idee ce accesorii să incluzi în garderoba ta toamna aceasta, descoperă mai jos 10 produse must-have:

Șalul

Şalul este un accesoriu perfect pentru ţinutele de toamnă sau iarna. Se pretează atât pentru un outfit elegant, cu rochii, fuste sau compleuri, cât şi pentru o ţinută casual, cu blugi şi tricou sau rochii de tricot. Optează pentru şaluri în nuanţe uşor de asortat, precum bej, alb murdar, gri sau bleumarin.

Geanta shopper

O geantă shopper va merge de minune cu o mulţime de ţinute de toamna-iarna. Poţi purta geanta shopper cu rochii office, tricouri şi jeanşi, fuste plisate, cămăşi sau fuste de piele. Dacă îţi doreşti un model uşor de asortat, alege o geantă Guess. Genţile Guess în nuanţe de maro, negru sau bej reprezintă piese clasice, uşor de integrat în orice garderobă.

Cizmele cowboy

O piesă ce devine încetul cu încetul clasică, cizmele cowboy vor completă de minune garderoba pentru sezonul rece. Poartă cizme cowboy cu rochii, jeanşi, fuste de piele sau plisate, salopete sau cămăşi oversize. Dacă îţi doreşti o ţinută lejeră şi cool, combina cizmele cowboy cu jeanşi deschişi la culoare, o cămaşă albă şi o geantă Guess tip baguette.

Bereta

Sezonul rece este momentul perfect să incluzi o beretă cool în garderoba ta. O beretă cu design clasic, în nuanţe de bej, roşu, gri sau negru se va asorta de minune cu rochii mini sau midi, fuste din denim sau de piele, cămăşi, tricouri, compleuri sau jeanşi. Când alegi un astfel de accesoriu, ţine cont şi de culoarea părului.

Mănuşile din piele

Mănuşile din piele sunt elegante şi confortabile, unde mai pui că îţi protejează pielea de uscarea excesivă cauzată de frig. O pereche de mănuşi din piele se vor asorta de minune cu ţinute elegante. Le poţi purta cu paltoane, genţi din piele, rochii, fuste sau chiar jeanşi şi cămăşi.

Geanta crossbody

Ai nevoie în garderoba ta de o geantă de damă uşor de asortat, perfectă atât pentru ţinute casual, cât şi pentru outfituri smart casual. Modelul crossbody reprezintă varianta câştigătoare, mai ales că a devenit un clasic în modă feminină. Poţi opta pentru o geantă Guess tip crossbody dacă vrei un model uşor de asortat. O geantă crossbody în nuanţe neutre, fără prea multe aplicaţii, va merge atât cu o rochie, cât şi cu set de tricot.

Dresurile opace

În sezonul rece dresurile opace te vor ajuta să porţi în continuare rochii şi fuste, fără să îţi faci griji legate de confort. Optează pentru dresuri opace de culoare neagră sau nude, pe care să le asortezi uşor cu rochii şi fuste de toate felurile. E o idee bună să optezi pentru modele cât mai simple, fără aplicaţii sau imprimeuri, ca să le poţi purta în cât mai multe combinaţii.

Geanta tote

O geantă tote este cool, uşor de asortat şi se pretează pentru nenumărate ţinute. Cauta un model în nuanţe neutre, de la negru şi până olive, bej sau roz prăfuit, care să se asorteze cu cât mai multe haine. O poţi purta cu rochii, tricouri, pulovere, compleuri, jeanşi, fuste de toate felurile sau chiar salopete.

Umbrela mini

Un accesoriu 100% util în sezonul rece, umbrela mini nu trebuie să îţi lipsească. Îndreaptă-te către un model potrivit stilului tău, de dimensiuni cât mai mici. În acest fel, vei putea să îţi iei umbrelă cu tine oricând şi oriunde, indiferent de tipul de geantă pe care îl alegi. Umbrelă de culoare neagră se va preta pentru aproape orice ţinută, dacă îţi doreşti un model versatil.

Bijuteriile aurii

Auriul se număra printre culorile emblematice ale toamnei. Din acest motiv, e o idee bună să incluzi în lista de accesorii pentru sezonul rece şi   câteva bijuterii în nuanţe de auriu. Poate fi vorba despre cercei, lănţişoare, brăţări sau inele, în funcţie de stilul tău personal.

Dacă porţi deja bijuterii în nuanţe de argintiu, trebuie să ştii că poţi adăuga şi modele aurii, fără să îţi faci griji că cele două metale nu se asortează. În ziua de azi poţi asorta cu succes nuanţe de argintiu şi auriu în aceeaşi ţinută.

La început de sezon rece include în garderoba ta accesorii clasice, adecvate toamnei şi iernii. Este vorba despre şaluri în nuanţe neutre, umbrele, bijuterii aurii, dresuri opace, berete, genţi shopper şi dresuri opace. Cauta acele accesorii care să te ajute să obţii outfituri comode şi care se potrivesc stilului tău vestimentar de zi cu zi.

 

Mai multe articole despre: