MENIU

Cum îți dai seama că o persoană NU este de încredere. Detalii care spun multe despre caracterul unui ticălos

Cum îți dai seama de caracterul unei persoane și cum poți afla detalii despre personalitatea cuiva care intră în viața ta? Iată câteva indicii care dau de gol o persoană în care nu ar trebui să ai încredere.

Nu-și respectă cuvântul dat

Se întâmplă să nu reușim mereu să ne ținem de cuvânt, să nu ajunegem la timp la o întâlnire stabilită sau să nu reușim să facem ceea ce am promis. Însă, dacă observi un tipar în cazul cuiva, care are tendința de a nu-și respecta, în mod frecvent, cuvântul dat, poți trage anumite concluzii despre persoana respectivă.

Cum se comportă cu angajații dintr-un restaurant

Dacă o persoană își dă aere de superioritate în fața angajaților unui restaurant sau îi tratează în mod nepoliticos, nicidecum nu înseamnă că este o persoană demnă de admirat, ci una demnă de dispreț.

Cum se comportă atunci când greșește

Toată lumea greșește, însă important este cum reacționezi atunci când faci o greșeală. Oamenii egoiști și lipsiți de moralitate vor încerca să dea vina pe alții, pentru propria lor greșeală. Pe de altă parte, o persoană demnă își asumă greșelile.

Cei 7 NU la care trebuie să renunți, dacă vrei să-ți schimbi total viața în bine

Cum se comportă cu tine atunci când greșești

Dacă o persoană se comportă urât cu tine atunci când faci o greșeală, reprosându-ți faptul că ai greșit în loc să-ți arate clemență și înțelegere, denotă faptul că acea persoană este una intolerantă și alături de care este greu de conviețuit. Indiferent că este vorba de un partener de viață, un coleg sau un superior. Indiferent de raportul relațional dintre cei doi, politețea este apanajul unui om cu un caracter demn de admirație.

Cum îi tratează pe cei de pe urma cărora are ceva de câștigat 

Comportamentul multor oameni diferă, în funcție de persoanele cu care interacționează.

Unii oameni devin lingușitori cu superiorii sau îi ignoră pe inferiori. Poți afla multe despre caracterul unei persoane, dacă ea are tendința să se împrietenească cu cei de pe urma cărora poate obține anumite beneficii.

O persoană care acționează astfel, poate fi una dintre cele mai trădătoare, deoarece își va schimba atitudinea față de tine, în funcție de poziția ta în societate, conform podcastului  publicat pe contul de YouTube Psihologia relațiilor.

Sfaturi ca sa-ti atingi obiectivele. Pașii de urmat. Ce spun psihologii

 

Mai multe articole despre:
dezvoltare personala comunicare relatii caracter