MENIU

Cum au prins polițiștii un șofer aproape de comă alcoolică și drogat, la Constanța. Urmărire ca în filme

Cum au prins polițiștii un șofer aproape de coma alcoolică și drogat, la Constanța. Urmărire ca în filme / Arhivă foto

Urmarire ca în filme la Constanța! Un șofer aproape de comă alcoolică și drogat le-a dat de furcă polițiștilor. 

Inițial, bărbatul a refuzat să oprească la semnalul agenților care l-au observat conducând haotic pe șosea. Văzând acestea, oamenii legii au pornit în urmărirea lui.

Bărbatul a fost prins după ce a coborât din mașina pe care o conducea, încercând să scape de agenții care îl urmăreau. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind o alcoolemie de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar și că ar fi fost drogat.

Dana Marijuana, prinsă sub influența drogurilor la volan, în stațiunea 2 Mai

"La data de 28 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia – Biroul de Siguranță Rutieră au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unui autoturism care se deplasa haotic pe șoseaua Constanței. Conducătorul auto nu s-a conformat semnalului, mărind viteza de deplasare", au transmis polițiștii.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Autoturismul în cauză a fost interceptat pe strada Mihai Viteazu, unde șoferul a coborât din vehicul și a încercat să fugă.

Polițiștii l-au imobilizat și l-au legitimat, stabilind că are 44 de ani. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Incident șocant, în Botoșani: un italian beat și drogat a înjunghiat 3 oameni, apoi s-a urcat în mașină și a făcut accident

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. 

Persoana a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști.