MENIU

Cum arată frumoasa Monica Belluci la 51 de ani. Apariţie spectaculoasă la Veneţia

Monica Bellucci, celebră pentru rolurile sale care au stârnit controverse, a avut o apariţie spectaculoasă pe covorul roşu, la Veneţia! Cum arată acum actriţa la vârsta de 51 de ani.

Faimoasa actriţă a păşit pe covorul roşu plină de graţie, purtând o rochie violet din dantelă, lungă până la pământ. Italianca a venit la premiera peliculei "On The Milky Road" alături de cineastul bosniac Emir Kusturica, dar şi împreună cu rivala din film, interpretata de actriţa Sloboda Micalovici.

Monica Bellucci s-a născut pe 30 sepembrie 1964 în Città di Castello, Perugia, Italia. Este considerată una dintre cele mai frumoase actriţe europene.

Iniţial, a început o carieră în domeniul juridic, dar, în timp ce era studentă a lucrat ca fotomodel. A debutat ca actriţă în 1990, pe posturile de televiziune, iar la Hollywood a devenit cunoscută în 1992, cu rolul din filmul "Dracula" al lui Francis Ford Coppola.

Rolul din "L'appartement" (1996) a propulsat-o ca star. A mai jucat în "Malena" (2000), " Suspect de crimă/ Under suspicion" (2000), "Frăţia lupilor/ Le Pacte des loups" (2001), dar şi în şocantul "Ireversibil/ Irreversible", de Gaspar Noe, alături de fostul ei soţ, actorul Vincent Cassel.

Mai multe articole despre:
Monica Belucci