MENIU

Reacția lui MACRON când ZELENSKI i-a spus că Rusia a atacat Ucraina. Ce spune un PROFILER despre comportamentul celor 2

Televiziunea franceză a difuzat un documentar în care apare și filmarea momentului în care președintele Emmanuel Macron află, dintr-o discuție telefonică cu omologul său ucrainean Volodimir Zelensky, despre atacarea Kievului de către armata Moscovei. În exclusivitate la Realitatea Plus, profilerul Paul Herinean a tradus comportamentul celor 2, afirmând că impresia de ansamblu este aceea a unui dialog neregizat, marcat de emoția momentului.

În fragmentele de înregistare video difuzate de televiziunile franceze, liderul de la Kiev îi explică, într-o conversație telefonică, desfășurarea primelor momente ale lupelor care se dau chiar în capitala asediată de bombe și rachete.

DIALOG

Zelenski: Ei (forțele ruse) sunt peste tot și acum sunt în Kiev. Ne luptăm cu ei în Kiev, Emmanuel.

Macron: Sunt forțe speciale și elicoptere? Sau...

Zelenski: Da, avioane, elicoptere. Tot. Îi vedem, sunt filmați. Multe forțe speciale.

PROFILER: MACRON ESTE SURPRINS, DAR STĂPÂN PE SITUAȚIA, ZELENSKI LA FEL  

În exclusivitate la Realitatea Plus, profilerul Paul Herinean a tradus comportamentul celor 2, afirmând că impresia de ansamblu este aceea a unui dialog neregizat, în care se simte emoția momentului.

EMMANUEL MACRON

"Mimica, deci poziția feței, expresiile pe care le are, ne arară surprindere, ceea ce vedem în plan al comportamentului nonverbal ne arata surprindere, mai ales la nivelul ochilor. Macron, care este un comunicator nu bun, ci excepțional, știe că este filmat, vedem poziția concentrată pe care o are", a afirmat Herinean.

VOLODIMIR ZELENSKI

"La el văd control, mai ales raportat la gravitatea situației și este de înțeles emoția acelor momente."

CONTEXT

"La Macron se deduce că avea informații deja disemnite de analiștii francezi de apărare și securitate, erau scenarii, pentru că îl întreabă pe Zelenki, după cer acesta îi spune că este atacat Kiveul, dacă e vorba de forțe speciale, elicoptere?" a explicat profilerul Paul Herinean.