MENIU

”Cu câteva minute înainte de incendiu mi s-a făcut rău și am ieșit afară”. Cum și-a salvat viața

<p>Concert caritabil pentru victimele din Colectiv. Voltaj, Connect-R şi Delia vor urca pe scenă</p>

O fată care a supravieţuit incendiului din clubul Colectiv se consideră cea mai norocoasă participantă la concert fiindcă a ieşit înainte de incendiu şi povesteşte că la uşa localului se formase, după ce flăcările au izbucnit, o grămadă de un metru şi jumătate de răniţi, peste care alţii treceau, scrie Mediafax. 

Fata, originară din secuime, care a refuzat să îşi dea numele întrucât părinţii ei nu ştiau că se află în clubul bucureştean, a declarat pentru "Magyar Nemzet" că era în local cu prietenul ei şi cu alţi doi prieteni, pentru a urmări concertul Goodbye To Gravity.

"Concertul a început cu o întârziere de o oră, în loc de 9, la 10. (...). Noi ne aflam în colţul cel mai îndepărtat de la ieşire. La jumătate de oră de când a început concertul, mi s-a făcut rău şi l-am rugat pe prietenul meu să mă conducă la aer. Când am ajuns la ieşire, am observat că oamenii încep să alerge afară din club, iar imediat după asta am observat flăcările şi fumul dens. Ieşeau oameni cu haine arse. Am întâlnit şi o persoană care ne-a întrebat pe noi cât de arsă îi este faţa", povesteşte fata.

Potrivit acesteia, haosul era extrem de mare, iar în câteva secunde spaţiul din faţa clubului s-a umplut de un fum negru şi dens.