MENIU

Crima de la Timișoara. Mirel, studentul la medicină care și-a ucis iubita, trimis în judecată pentru omor calificat

Crima de la Timișoara. Mirel, studentul la medicină care și-a ucis iubita, trimis în judecată pentru omor calificat

Mirel, studentul la Medicină din Caraş-Severin, care în luna martie, anul acesta, şi-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cuţit, în Timişoara, colegă cu el la aceeaşi facultate din municipiu, a fost trimis în judecată pentru omor calificat, potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

"În fapt, s-a reţinut că în data de 22 martie, în timp ce se afla într-un imobil din municipiul Timişoara, inculpatul D.M.L. a agresat-o fizic pe victima M.A.M., aplicându-i lovituri repetate cu două cuţite, provocându-i acesteia un număr de 51 leziuni traumatice, dintre care multiple plăgi penetrante în zona feţei, gâtului şi pieptului, care au condus la decesul tinerei la aceeaşi dată.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Tribunalului Timiş".

Pe 23 martie, magistraţii Tribunalului Timiş au dispus arestarea preventivă pe 30 de zile, pentru omor, a tânărului de 23 de ani din Caraş-Severin, bănuit că şi-a omorât iubita de 21 de ani, într-un apartament din Timişoara.

Medicii au publicat rezultatul expertizei psihiatrice în cazu ucigașului studentei la Medicină. Concluziile care îi vor îngreuna situația în instanță

Mai multe articole despre:
mirel crima timisoara