MENIU

Cozmin Guşă, despre Liviu Dragnea: "Simte că faptele sunt fapte şi că treburile se vor rostogoli"

Cozmin Guşă a declarat la REALITATEA TV că Liviu Dragnea se victimizează însă "faptele sunt fapte" şi la un moment dat va trebui să răspundă în faţa legii. Liderul PSD, potrivit analistului Cozmin Guşă, "se mişcă între nişte jaloane pe care colegii din partid i le trasează".

Analistul Cozmin Guşă a comentat la REALITATEA TV măsurile fiscale, dar şi comportamentul liderului PSD, Liviu Dragnea. 

Noul Cod Fiscal, spune analistul, este o acţiune pompieristică. "Oamenii care orchestrează aceste lucruri nu au vreun scop de a pune în acord prevederile fiscale. Scopul lor sunt legile justiţiei. Sunt în stare să facă totul. Liviu Dragnea dacă nu aplică programul de guvernare îşi pierde autoritatea în faţa lui Tudose", a spus analistul. 

Liviu Dragnea se mişcă între nişte jaloane pe care colegii din partid i le trasează. "Se victimizează, însă faptele sunt fapte. Nu a fost chemat la DNA, evident că până la urmă va fi chemat. Au fost hotărâri de guvern, avantaje patrimoniale, sunt oameni care au depus mărturii.  Victimizarea asta cu lista lungă de PSD-işti cărora li s-ar fi făcut dosare. Liviu Dragnea şi-a amenajat fel de fel de hotărâri guvernamentale", a declarat Cozmin Guşă la REALITATEA TV. 

Liviu Dragnea simte că faptele sunt fapte şi că treburile se vor rostogoli. Cât despre măsurile fiscale, analistul spune că este vorba de nişte oameni disperaţi care susţin programul de guvernare pentru legile justiţiei. "Perspectiva implementării clare nu este una comodă pentru economia românească", a mai spus analistul la REALITATEA TV. 

Cozmin Guşă trage un semnal de alarmă: "Este un lucru la fel de grav ca revoluţia fiscală"