MENIU

Corina, desființată de Monica Tatoiu: "Văd o femeie care se vrea un gadget"

Corina
Corina Bud

Corina (36 de ani) este una dintre cele mai dezinhibate artiste de la noi. În timpul concertelor, cântăreața face show total, iar în aparițiile televizate preferă ținutele cât mai sexy.

Corina a fost acuzată că exagerează cu aparițiile excentrice. Interpreta este mama unui băiețel de opt ani, însă are o siluetă de invidiat și nu se sfiește să-și expună corpul în ținute cât mai provocatoare.

Monica Tatoiu este ultima care i-a criticat ieşirile cântăreţei în spaţiul public. Femeia de afaceri a fost scoasă din sărite de un mesaj al artistei prin care aceasta din urmă spunea că femeile trebuie să se elibereze de "etichete, de presiunea de a fi ...cuminți, dragălașe, soții, supuse și tot timpul ascunse după false rețete ale feminității", potrivit click.ro:

"În fotografii văd o femeie care se vrea un gadget. Aici e vorba de educație. Există un mesaj, se numeşte limbajul trupului, e un mesaj nonverbal: «Je suis dans la vitrine, sunt de vânzare». Când umbli pe stradă cu tocuri, ai haina strâmbă și când te apleci, ți se văd chiloții, nu e o invitație? ...Nu am făcut Revoluție ca să ne arătăm chiloții", a spus Monica Tatoiu, la Antena Stars.

Mai multe articole despre:
Corina Corina Bud