MENIU

Clipe de cumpănă în familia Băsescu. Fiica fostului președinte, Ioana, ar suferi de o boală la plămâni

Traian și Ioana Băsescu/ Arhivă foto

Clipe de cumpănă pentru familia Băsescu! După ce fostul președinte a fost internat în spital pentru mai multe zile, acum fiica sa se confruntă cu probleme de sănătate. Surse apropiate familiei au dezvăluit că Ioana Băsescu se luptă în aceste momente cu o boală gravă. Cu toate acestea, contactată de jurnaliștii Realitatea PLUS, fiica cea mare a lui Traian Băsescu a transmis că este sănătoasă. 

Potrivit apropiaților, la doar trei săptămâni după ce fostul președinte a fost internat în spital, fiica sa a primit un diagnostic dur.

Veștile proaste vin ca o avalanșă pentru fiica cea mare a fostului șef de stat. Ioana Băsescu a fost condamnată în trecut la 5 ani de închisoare pentru instigare la delapidare și spălare de bani, după ce l-ar fi implicat pe directorul unei companii de stat în finanțarea ilegală a campaniei electorale. După mai multe amânări, a scăpat de condamnare pentru că faptele s-au prescris.

Asemenea tatălui său, Ioana Băsescu ar fi fost internată în trecut pentru o afecțiune la nivelul plămânilor, însă până la acest moment nu se cunosc mai multe detalii despre starea sa de sănătate. Într-un răspuns pentru jurnaliștii Realitatea PLUS, aceasta neagă informațiile potrivit cărora ar suferi de vreo boală.

La începutul acestui an, familia Băsescu a intrat în atenția presei după ce fostul președinte a fost internat de urgență la Spitalul Militar din Capitală. T

raian Băsescu a avut gripă de tip A, iar starea sa de sănătate s-a deteriorat atât de mult încât a avut nevoie de oxigen. Medicii i-au recomandat politicianului să aibă un aparat de oxigen și acasă, pentru momentele când simte că respiră cu dificultate. 

Citește și SURSE: Traian Băsescu a fost externat din spital. Fostul președinte a stat o săptămână sub supraveghere medicală