MENIU

Clipe de coșmar! Un adolescent de 15 ani a căzut de pe un tobogan, de la 6 metri înălțime

Clipe de panică la un parc acvatic din Chiajna, județul Ilfov. Un adolescent de 15 ani a căzut de pe un tobogan, de la 6 metri înălțime. 

Un tânăr a avut parte de un accident teribil. S-a dus la parcul de distracții situat în apropierea orașului București în speranța că va avea o zi de neuitat, lucru care s-a și întâmplat, dar nu în sens pozitiv, scrie Cancan.

Adolescentul a ales să se dea pe un tobogan amplasat la o înălțime destul de mare. De acolo, ar fi trebuit să aterizeze în piscina special amenajată, lucru care nu s-a întâmplat. Tânărul a căzut de pe tobogan, înainte de a avea ocazia să ajungă în piscină. 

Poliția Ilfov a revenit cu detalii și anunță că adolescentul a suferit lovituri puternice și a fost transportat de urgență la spital.

„În jurul orei 16:34, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană a căzut pe tobogan în timp ce se afla la un parc acvatic din comuna Chiajna. La fața locului s-au deplasat polițiștii din Chitila pentru efectuarea activităților din competență, precum și un echipaj medical care a transportat persoana la spital pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Polițiștii efectuează efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, se arată în comunicatul poliției.

Mai multe articole despre:
tobogan divertiland adolescent divertiland