MENIU

Ciucă îl face praf pe Geoană: "Spre deosebire de el, eu sunt ales de oameni"

Liderul PNL a fost dezamagit de comentariile lui Geoană

Nicolae Ciucă i-a dat o replică acidă lui Mircea Geoană după ce numărul 2 din NATO a afirmat că liderul PNL s-a ”autoinvitat” la recepţia din Congresul SUA, cu ocazia Summit-ului Alianței Nord-Atlantice de la Washington. "Spre deosebire de domnul Geoană, eu sunt ales de oameni în funcția pe care o ocup", a afirmat Ciucă.

”Având o funcţie în NATO timp de cinci ani, m-aş fi aşteptat ca domnul Geoană să înţeleagă mai bine cum funcţionează lucrurile”, adaugă liderul PNL, invitat la un post TV, potrivit news.ro..

 

”Motiv pentru care am participat şi anul acesta la Adunarea Parlamentară a NATO, aşa cum am făcut-o şi în trecut. Pentru că participarea la întâlnirile diplomatice cu aliaţii noştri este esenţială pentru consolidarea securităţii României. Imediat după aceea, mi-am continuat activitatea la summitul NATO, la invitaţia preşedintelui. Având o funcţie în NATO timp de cinci ani, m-aş fi aşteptat ca domnul Geoană să înţeleagă mai bine cum funcţionează lucrurile”, a scris Ciucă pe Facebook.
 
Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană a fost întrebat și dacă s-a întâlnit cu Ciucă pentru a discuta despre candidaturile la Preşedinţie, afirmând că l-a văzut pe acesta la summitul NATO. ”Despre a dânsului, parcă un pic, tangenţial. A participat la o recepţie în Congres. Cred că nu este membru în delegaţia Adunării Parlamentare a NATO, probabil că s-a autoinvitat acolo. Am discutat puţin cu el, da. Era şi Vasile Dîncu, erau şi câţiva politicieni de la USR. Delegaţia românească", a explicat Mircea Geoană.
 
Mai multe articole despre:
ciuca replica geoana nato summit washington iohannis