MENIU

Cîțu nu mai e așa de Superman. Unul dintre cei mai importanți lideri PNL îl atacă direct

Superman Cîțu. Foto/Inquam

Se înmulțesc atacurile în PNL împotriva lui Florin Cîțu. Dan Motreanu, președintele PNL Giurgiu și unul dintre cei mai influenți lideri din țară, a criticat dur încercarea liderului PNL de a sugera că dacă vor fi negocieri cu PSD este responsabitatea premierului desemnat Nicolae Ciucă. Și Ciprian Ciucu, liderul PNL București, cea mai mare organizației din țară, s-a distanțat de direcția trasată de Cîțu și Iohannis, afirmând că și-ar dori revenirea USR la guvernare.

„Nu, responsabilitatea politică pentru negocierea și formarea de majorități, precum și colaborarea cu alte forțe politice, reprezintă exclusiv atributul Președintelui PNL și al Biroului Politic al PNL, care trebuie să își asume aceste decizii.

În schimb, responsabilitatea desemnării miniștrilor este atributul Prim-ministrului desemnat, așa cum și Florin Cițu a afirmat în nenumărate rânduri”, a scris Dan Motreanu pe Facebook.
 
Comentariul său este o replică directă către Florin Cîțu, care vineri, întrebat dacă PNL negociază și cu PSD susținerea parlamentară, a declarat că "negocierea şi majoritatea este responsabilitatea premierului, care va negocia cu parlamentarii pentru a avea o majoritate la vot".

 

Mai multe articole despre:
citu motreanu ciucu pnl atacuri ciuca guvern psd