MENIU

Cine sunt victimele accidentului din Suceava soldat cu 5 morți. Familia cu doi copii se întorcea din concediu

Costel și Ancuța sunt cei care au murit alături de cei doi copii ai lor în urma gravului accident care a avut loc, în această dimineață, în localitatea suceveană Cumpărătura. 

Bărbatul de 40 de ani, care era la volanul autocisternei, este cetăţean ucrainean, şi se deplasa dinspre municipiul Suceava către localitatea Cumpărătura, transportând material de construcţie de tip ciment, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Ionuţ Epureanu. Acesta este cercetat penal pentru ucidere din culpă.

Cetățeanul ucrainean a adormit la volan, iar autocisterna a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu autoturismul în care se aflau cele cinci victime.

Potrivit presei locale, familia se îndrepta spre casă, după un concediu petrecut pe litoral. În drum spre locuință, autoturismul marca VW Touran în care se aflau s-a defectat. Soții au cerut ajutorul unui bărbat din județul Buzău pentru a-i duce acasă.

Accident grav, în județul Suceava: 5 morți, între care doi copii, după un impact violent cu o autocisternă încărcată cu ciment - FOTO

Ulterior, Costel și Ancuța, dar și cei doi copii ai lor, au urcat la bordul vehiculului bărbatului din Buzău, iar autoturismul lor a fost urcat pe platformă. 

Însă călătoria spre casă s-a încheiat fulgerător, după ce unui TIR înmatriculat în Ucraina i-ar fi explodat un pneu. TIR-ul în cauză s-a răsturnat și a intrat în vehiculul în care se afla familia Lăzărescu. 

Impactul a fost atât de violent, încât toți cei cinci ocupanți ai autoturismului au murit. 

Ancuțaera angajată la o farmacie veterinară din Volovăț, iar soțul ei, Costel, lucra la stația de radio din Rădăuți. 

Cele 5 trupuri au fost luate de angajații de la pompe funebre și se va efectua o autopsie pentru a afla cauza morții. Oamenii legii fac cercetări și încearcă să afle cu exactitate cum s-a produs tragedia.