MENIU

Chirug român, sătul de pacienți veniți pe pile: „Ajungeți la mine folosind doar câteva cuvinte magice“

Chirug român, sătul de pacienți veniți pe pile

Un medic chirurg renumit din Galați, dr. Paul Ichim, a transmis un mesaj pentru pacienții care îl solicită pretinzând că vin din partea diverselor pile, cunoștințe și relații. Chirurgul român și-a spus oful pe pagina sa de Facebook, unde a afirmat că pacienții care îi solicită serviciile trebuie să spună ”doar câteva cuvinte magice”.

„Am o rugaminte la cei care vor sa fie consultati sau operati de catre mine. Va rog sa incetati cu zicerile de tipul , vin din partea lui X, sunt prieten cu un membru al familiei.
Pe langa faptul ca nu sunt obligat, sa tin minte numele celor cu care incidental am interactionat, chiar ma deranjeaza stilul asta de abordare. Zicerea creaza premisele interpretarii ca X ar avea ceva ascendent asupra mea sau ca la mine se ajunge doar cu pile. Nu neg ca am si amici care ma suna direct, cerandu-mi ajutorul pentru cineva, este cu totul alta discutie, numarul lor fiind limitat.
Sa va explic cum se ajunge simplu la mine. Se folosesc doar cateva covinte magice.....buna ziua, imi permiteti si va rog sa ma vedeti.
O mentiune aparte o reprezinta ultima ipostaza a prieteniei cu un membru al familiei. Vine cineva la mine prezentandu-se prieten cu fratele meu. Rezolv oricum problema si la plecare omul nostru ma intreaba ce mai face prietenul lui, respectiv fratele meu. I-am raspuns.....prietenul tau nu mai face nimic, nu mai este cu mine(a murit, nu ne-am certat)de mai multi ani. Chestia asta mi-a pus capac, am inghitit o funie de noduri de ....ciuda si de aceea va rog frumos, cand aveti nevoie de mine, uitati cu venitul din partea oricui si grade de prietenii inchipuite, folositi cele spuse mai sus(cuvintele magice) si in mod sigur va servesc”, a scris Paul Ichim pe pagina sa de Facebook.
 
Româncele au ajuns cele mai nefericite femei din Europa. Care sunt motivele
 
De altfel, chirurgul român este cunoscut pentru stilul său direct de comunicare. Recent, Paul Ichim a criticat sistemul informatic din sănătate, afirmând că din cauza acestuia medicii primesc injurii nemeritate:
 
„Ce poate fi mai bine in sistemul sanitar decat sa incepi saptamana cu intrebarea.....voua va merge SIUI-ul(sistemul informatic unic ....ha....integrat)? In situatia data nu se pot procesa actele medicale, nu se pot face internarile, externarile s.a.m.d. La usa asteapta pacientii si injura corpul medical.
Pe degeaba este soare afara si frumos, pleci incarcat cu un sac de injuraturi nemeritate. Despre nenorocirea asta de sistem informatic tot tipam pe aici de luni bune si nu se intampla nimic, de parca chiar ar fi o treaba voita. Daca te gandesti ca pe cazurile raportate se asigura finantarea serviciilor medicale si cum astia la buget deja sunt in...KT, parca iti vine sa te inscrii la conspirationisti. Curioasa este si hipoacuzia ministeriala.
In concluzie, n-am concluzii, prea e bataie de joc in sistem”, a scris Paul Ichim pe pagina sa de socializare.
 
Cum a reușit Sore să scape de acnee. Trei substanțe care au scos-o din încurcătură