MENIU

Cerşeşte alături de câinele său, dar după ce şi-a terminat "tura", a urcat într-un bolid de lux

Matthew Brinton, un britanic care de ani de zile își duce traiul cerșind pe străzile din Cornwall, Marea Britanie, spune că a primit amenințări cu moartea, după ce, la sfârșitul unei zile de "muncă", a fost filmat urcând într-o mașină sport de peste 60.000 de euro

Acesta cerșește însoțit de câinele său, un border collie pe nume Hazel, i-a enervat la culme pe britanici pentru că în ciuda faptului că se întreține din cerșit, acesta deține o mașină personală, un Audi TT, ce valorează nu mai puțin de 60.000 de euro, scrie Libertatea.ro.

Potrivit tabloidului Daily Mail, bărbatul de 35 de ani recunoaște că mașina e a sa, însă, el susține că nu a cumpărat-o din banii câștigați din cerșit, ci a primit-o moștenire de la o bunică.

Însă, de când filmulețul cu el a fost făcut public pe internet, tânărul a primit nenumărate amenințări cu moarte și chiar i-a fost furat și autoturismul.

eMAG are o promotie speciala in luna Martie. Consulta ofertele AICI.

Peste o sută de oameni au postat comentarii revoltătoare pe Facebook la postarea care îl arată pe cerșetor urcând în bolidul de lux, printre cei supărați fiind chiar oameni care i-au dat bani și mâncare.

Matthew, care spune că locuiește cu un prieten, susține că nu a văzut ce au scris oamenii despre el pe rețelele de socializare.

"Nu am văzut comentariile, pentru că nu am acces la internat. Însă, potrivit polițiștilor am primit o grămadă de amenințări cu moartea", a declarat acesta, precizând că se teme pentru viața lui.

Mai multe articole despre:
Audi cerşetor Cornwall bolid de lux Matthew Brinton