MENIU

Oprişan face bancuri cu Dragnea: Îl schimbam la Congres, ne-a luat-o Justiţia înainte!

Oprisan se desparte greu de permis

Liviu Dragnea a ajuns subiect de glume cu presa pentru noii lideri PSD. Tonul l-a dat Marian Oprişan, care le-a spus jurnaliştilor că Dragnea oricum ar fi fost debarcat la la congres, dar că Justiţia s-a mişcat mai repede. Pe de altă parte, Oprşan a vorbit şi despe faptul că Dragnea "o teroriza" pe Dăncilă.

Marian Oprişan, preşedintele PSD Vrancea şi unul dintre oamenii de forţă ai noii echipe a Vioricăi Dăncilă, i-a luat apărare acestei în ceea ce priveşte relaţia de subordonare faţă de Liviu Dragnea.

"S-a eliberat de agreementul pe care-l avea cu fostul președinte al PSD, care, după părerea mea, cum să spun, o teroriza” a afirmat Oprișan, după CExN al PSD. 

"Nu cred că se poate pune problema că l-a acceptat, cred că i-a fost impus ulterior devenirii domniei sale ca premier al României. Dar să nu intrăm în amănuntele asta pentru că sunt istorie. (…) Nu a acceptat lucrul acesta, tocmai din acest motiv ne aflăm în situaţia asta, după părerea mea chiar una fericită aş putea spune. (…) Nu vreau să vorbesc despre chestia asta, dar vreau să vă spun că o situaţie fericită în care, din punctul meu de vedere, doamna Dăncilă este preşedintele interimar al PSD şi prim ministru. Nu vreau să intru în amănunte, dar ştiţi foarte bine că după pierderea alegerilor domnul Dragnea nu mai putea rămâne preşedintele Partidului Social Democrat. Ne-a luat-o justiţia înainte", a spus Oprişan.

Mai multe articole despre:
Marian Oprişan Liviu Dragnea