MENIU

CEA MAI BUNĂ TABLETĂ pentru copii pe care s-o cumperi chiar ACUM

Cea mai bună tabletă pentru copii poate fi determinată pe baza a numeroase criterii, fie că este vorba despre preț, funcționalitate, fie că este ușurința cu care poate fi utilizată.

Cea mai bună tabletă pentru copii ar trebui mai degrabă să fie o combinație între toate aceste elemente pentru a fi cu adevărat utilă celor mici: preț relativ scăzut și funcționalitate foarte bună alături de o interfață grafică accesibilă și care poate fi învățată extrem de ușor. Mai jos avem o listă cu cele pe care le considerăm a fi cele mai bune tablete pentru copii la momentul acesta.

Un exemplu este Evolio Quattro 3G suportă o cartelă SIM standard și astfel permite un acces constant la internet pentru utilizator. Procesorul quad-core Mediatek de 1,3GHz este completat de 1GB RAM și o baterie de 4.000 miliamperi pe oră (mAh). Evolio Quattro 3G are 8GB pentru stocarea datelor, iar ecranul este de 7,95 inci la 1.024 x 768 de pixeli. La fel ca Prestigio MultiPad 4 Diamond, Quattro 3G are o cameră foto pe spate de 2 MP. Preț: 540 lei.

Descoperă toată lista celor mai bune tablete pentru copii