MENIU

Ce mai poți să cumperi azi cu un leu? O tânără a făcut un experiment, iar rezultatele au fost surprinzătoare

Ce mai poți să cumperi azi cu un leu?

Cum inflația și creșterea prețurilor par să fi devenit norma, ideea de a cumpăra ceva cu doar un leu pare aproape utopică. Cu toate acestea, o tânără a decis să pună la încercare această percepție, realizând un experiment surprinzător care a adus în prim-plan câteva produse alimentare ce încă mai pot fi achiziționate fără a depăși acest buget modest. Rezultatele descoperite nu doar că au contrazis așteptările generale, dar au și reînvigorat speranța că, în ciuda dificultăților economice, există încă posibilități accesibile pentru cei care știu unde să caute.

Din păcate, observăm cu toții că problema prețurilor în țara noastră devine tot mai apăsătoare. În trecut, suma pe care o cheltuiam pentru cumpărături ne era suficientă pentru a ne ajunge o săptămână întreagă, în timp ce acum abia reușim să acoperim câteva produse de bază. Totuși, încă există anumite alimente care pot fi achiziționate cu doar un leu.

Pentru a afla dacă mai există vreun produs disponibil pentru un singur leu, o tânără din România a hotărât să facă un experiment. Aceasta a vizitat un supermarket parte dintr-o rețea cunoscută, dornică să verifice dacă este posibil să achiziționeze ceva cu un simplu leu.

Probabil că suntem cu toții conștienți de cât de greu este să găsim alimente la prețuri atât de mici, însă tânăra care a vizitat un supermarket cunoscut pentru tarifele sale reduse a reușit să descopere câteva opțiuni.

Cel mai bătrân om de pe planetă a vorbit despre secretul longevității. Cum crede că s-a schimbat lumea: în rău, sau în bine?

Printre acestea s-au numărat o napolitană, un ou, o eugenie, iaurt, un croissant, o chiflă, un baton de musli și câțiva covrigei. Toate aceste produse aveau prețuri foarte apropiate de un leu.

 Iată ce alimente a cumpărat cu doar 1 leu:

  • napolitană la 0,99 lei
  • eugenie la 0,69 lei
  • iaurt la 0,79 lei
  • covrigei la 0,99 lei
  • apă la 0,99 lei
  • un ou la 0,99 lei
  • un baton musli la 0,99 lei
  • un croissant la 0,75 lei
  • o chiflă la 0,35 lei

În final, tânăra a scos din buzunare pentru aceste produse, nici mai mult, nici mai puțin de 7,35 lei.

Soleanca, cea mai gustoasă ciorbă de origine ucraineană. Ingredientul-surpriză care îi dă aroma deosebită

Mai multe articole despre: