MENIU

CE LE REZERVĂ ASTRELE CANDIDAŢILOR. Klaus Iohannis e în zodia gemeni

Victor Ponta este născut sub zodia Fecioară, Klaus Iohannis, în Gemeni

Când intri în cursa pentru preşedinţie, e clar că trebuie să lupţi cu toate armele! Şi, cred sau nu în astrologie, cu siguranţă candidaţii la funcţia de şef al statului ar fi măcar curioşi să afle ce le rezervă astrele. Urmărim predicţiile în materialul următor.

Klaus Iohannis e în zodia gemeni. "Este foarte important ca Geamanul care este din punct de vedere astrologic o personalitate dubla, sa aibă foarte mare grijă ce vorbeşte. La un moment dat să nu se contrazică pe sine intr-un alt moment dat. Pentru că românii sunt foarte sensibili la minciuni", a spus Cristina Demetrescu, astrolog.

Elena Udrea este în zodia capricorn. "Capricornul anul acesta are pozitionat destinul pe cea mai inalta treapta a astrogramei. Pentru Elena Udrea situatia este in felul urmator: foarte buna incercarea de a candida la presedintie pentru imaginea si palmaresul ei. S-ar putea ca pe viitor sa culeaga roadele acestei miscari", a spus astrologul.

Monica Macovei este în zodia Vărsător.  "De la Ceausescu incoace n-am mai avut un presedinte varsator", a spus a spus Cristina Demetrescu.

Mai multe articole despre:
astre candidat preşedinţie zodii preşedinte