MENIU

Ce înseamnă dacă te visezi în biserică sau la slujbă? E de bine sau de rău?

Ei bine, trebuie să luaţi în considerare şi contextul în care apare "Biserica". Încercaţi să va amintiţi cât mai multe din vis.

1. Altar (de biserica)
Te aşteaptă zile frumoase şi fericite.

2. Biserica
Cineva îţi va face mult bine.

3. Biserica

Chiar şi pentru atei sau oamenii care nu sunt religioşi biserica este un loc al reculegerii. Cine visează că este într-o biserica este în căutarea liniştii şi echilibrului interior. Spaţiul semiobscur din biserica simbolizează nehotărârea resimţită în realitate. Dacă visaţi că drumul spre biserica este blocat, înseamnă ce trebuie să rezolvaţi conflictele care apar în viaţă de zi cu zi. Dacă în biserica se produc lucruri obsecene, acest lucru simbolizează nespatanirea sau problemele din viaţă intimă, care trebuie să fie luate în serios. Vechi tălmăcitori de vise considerau că, dacă visaţi că veţi lua parte la un serviciu divin, în realitate veţi fi consolat(vezi de asemenea preot, serviciu divin, templu)

4. Biserica

Calm, linişte, ocrotire, protecţie benefică, realizarea speranţelor - ascultă predică la - poziţie nesigură la serviciu, - având - cineva îţi face mult bine - arzând - mare nenorocire - băiat în - eşti impulsiv - clopote sunând la - nelinişti ascunse - dărâmată - relaţii proaste, prevederi rele - fărâmată - necaz, ghinion - femei în interior - imprudente cu consecinţe proaste - ieşind - scapi de o complicaţie - intrând - nelinişte - în care te rogi - vei scapă de multe necazuri - în interior - nesocotinţă cu efect grav - mare - dispute, te amesteci în dispute religioase - orgă de - să - ţi revizuuiesti planurile - nu putem să ne apropiem - deziluzii - preot - alţii se ocupă de ţine - privind - fericire - rugându - te - uşurare, scapi de necaz, confort - surpându - se - nebunie, boală , moarte - trecând pe lângă - clevetiri - uitându - te la ea - vei avea puţină mângâiere - văzând - nenorocire, primejdie de război - văzând din afară - noroc - visând - înălţare sufletească - zidind - nuntă în familie.

5. Biserica

Biserica zidind, în vis, nuntă prevesteşte incendiu de biserica de vei visa, ţi se va întâmplă ceva rău biserica în care te rogi - vei scapă de multe necazuri biserica mare, frumoasă, de vei visa, curăţenie sufletească prevesteşte, pocăinţă şi putere de a-ţi înfrânge pornirile rele: sufletul tău e pe drumul cel bun biserica în ruină de vei visa, semne de nefericire, de boală, aşteaptă-te la întâmplări neplăcute.
6. Mireasă în biserica

Visul în care apare o mireasă în biserica simbolizează un parteneriat sau o legătură. Dacă visaţi o mireasă în biserica, care îşi spune jurămintele atunci înseamnă uniunea, legătură altora.

Sursa Visele.ro