MENIU

Ce cadou să oferi în funcție de zodie. Care sunt cele mai pretențioase zodii. Te numeri printre ele?

Ce cadou să oferi în funcție de zodie. Care sunt cele mai pretențioase zodii. Te numeri printre ele?

Berbec

Pentru nativii din Berbec, cunoscuțI pentru bunul lor gust, dar șI pentru pretențiile mari pe care le au atunci cånd primesc un dar, cea mai bună alegere sunt cadourile scumpe șI de firmă. Berbecul nu este genul care să considere că doar gestul contează, ci va dori mai degrabă un cadou care să să arate că este apreciat la justa lui valoare.

Taur

Taurul este din fire pretențios atunci cånd primește cadouri. Așteaptă să fie cu adevărat surprins de ceea ce primește. Adoră cadourile care reprezintă o adevărată declarație de dragoste. Căminul șI familia sunt sacre pentru el, orice obiect de decorațiuni interioare cu siguranță fiind pe placul lui. O idee în acest sens sunt cadourile romantice, bijuteriile, obiectele artizanale, vinurile scumpe de colecție, stele pe cer șI, fără îndoială, mesajele în sticlă.

Cele mai compatibile zodii. Tu cu partenerul tău te numeri printre ele?

Gemeni

Geamănul este în primul rånd o persoană practică, motiv pentru care va aprecia întotdeauna obiectele utile, de uz curent, de care chiar are nevoie. În același timp, însă, este și o fire foarte comunicativă, așa că, dacă îți permiti, o idee de cadou ar fi un obiect din domeniul telecomunicațiilor, de tip telefon mobil, handsfree, bluetooth, program 3G. Trebuie să mai ții minte și că îi plac lucrurile noi, așa că orientează-te către ultima descoperire tehnologică în domeniu.

Rac

Pentru Rac, cadourile sunt mai ales un semn de considerație. E bine de știut că pentru acest nativ trebuie să găsești cadoul pe care ți-a spus el candva că și-l dorește. Aceasta ar demonstra că ești foarte atent (ă) la nevoile și dorințele sale. Chiar dacă este doar o bijuterie, o va purta mereu cu måndrie, fiind o dovadă a iubirii tale pentru el. În rest, este destul de capricios șI va fi destul de greu să găsești ceva pe placul Racului. Orice este legat de ocult sau are o tentă spirituală îl va fascina. 

Leu

Leului îi plac foarte mult cadourile. Îl va încånta ideea că te-ai gåndit la el mai mult decåt cadoul în sine. Cu toate acestea, dacă vrei să-l faci cu adevărat fericit, cumpără-I ceva cu care să se poată måndri: un mobil sau ceva de îmbrăcat. Mai presus de orice, Leului îi place foarte mult să fie flatat. Dacă te țin buzunarele, cumpără-I ceva de firmă sau ceva scump.

Fecioară

Cu Fecioara vei avea ceva de furcă pentru că este un pretențios fără pereche. Din punctul de vedere al unei Fecioare, ceea ce îi faci cadou demonstrează în primul rånd ceva despre tine șI despre caracterul tău. apoi, demonstrează dacă ești atentă la gusturile lui șI, mai ales, cåt de bine îl cunoști. Detaliile sunt foarte importante. Este o fire conservatoare, deci nu căuta să îl șochezi. Îl vei bucura cu un dar util, care pare banal în ochii altora, dar care este prețios pentru el. 

Balanță

Pentru Balanță ar fi ideal dacă i-ai cumpăra ceva ce își dorește de mult timp. Balanța nu se poate preface șI îți va spune deschis ce crede despre cadoul primit. Orice articol vestimentar sau accesoriu de îmbrăcăminte de bun gust este binevenit. De asemenea, orice cadou scump și elegant îl va încånta cu siguranță. 

Cum îți influentează viața luna în care te-ai născut, de la sănătate, la carieră. Rezultatele statisticilor oficiale

Scorpion

Nativul acestei zodii este șI el destul de pretențios. Și știi foarte bine ce înseamnă să te dai peste cap pentru a satisface pretențiile unui Scorpion. Alege ceva fie scump, fie care să îi stimuleze inteligența. Nu suportă lucrurile și cadourile obișnuite, de aceea se așteaptă să primească întotdeauna un cadou special conceput pentru el. 

Săgetător

Este conservator în ceea ce privește cadourile. Obiectele istorice sau specifice unei anumite zone sau țări au întotdeauna efect. Săgetătorul este semnul care iubește cel mai mult excursiile. Intenția contează mai mult decåt orice alt cadou, cel mai important este că nu ai uitat de ziua lui. Culorile care I se potrivesc sunt din gama roșu-grena-maro.

Capricorn

Capricornului îi plac în primul rånd lucrurile de firmă. Este un conservator în adevăratul sens al cuvåntului. Nu apreciază cadourile de complezență, care nu au nicio legătură cu personalitatea, stilul șI gusturile lui. Cadoul trebuie să îi arate că îl cunoști șI că știi ce își dorește, dar, mai ales, trebuie să fie măsură a dragostei purtate. 

Vărsător

Apreciază foarte mult ideea că te-ai gåndit la el și că îl prețuiești. Important este să petreci ziua cu el șI să ai grijă să se simtă cåt mai bine. Este original din fire, așa că orice obiect inovator, haios, nonconformist îi va plăcea în mod sigur. Ideea de bază este să îi stimulezi imaginația. Culorile potrivite sunt bleu șI portocaliu.

Pești

Imaginația este caracteristica lor dominantă. Sunt pasionațI de istorie, psihologie șI artă. Le plac obiectele exotice, care îi fac să viseze la locuri îndepărtate. Sunt romantici prin definiție, deci lumånărelele, inimioarele șI ursuleții de pluș sunt o idee foarte bună. Florile șI clasica cutie de bomboane, însoțite de o felicitare șI o invitație la o cină romantică pe malul lacului nu dau greș. ÎI plac bijuteriile șI lucrurile scumpe, pentru că îl fac să se simtă prețuit. 

Ce personalitate ai, în funcție de luna în care te-ai născut. Care este luna celor născuți pentru a fi lideri