MENIU

Ce a pățit un suporter român care a cumpărat din greșeală bilet în galeria Olandei. „Uite-i pe ai mei unde sunt!”

Ce a pățit un suporter român care a cumpărat din greșeală bilet în galeria Olandei. Foto: TikTok

Un suporter român venit să încurajeze naționala de fotbal în timpul meciului România - Olanda s-a trezit în tribuna unde se afla galeria echipei adverse. De vină pentru această greșeală s-a dovedit a fi site-ul de pe care și-a achiziționat biletul. Îmbrăcat în galben și echipat cu toate însemnele naționale, românul a trebuit să facă față strigătelor galeriei Olandei, în timp ce se uita cu jind spre locul unde ar fi trebuit, de fapt, să fie, și anume galeria României. 

Pus în fața unei asemenea situații, românul s-a văzut nevoit să urmărească meciul înconjujrat de suporterii Olandei.

Suporterul nationalei a îndurat cu stoicism orice încurajare a echipei adverse, dar nu s-a abținut să mai scape câteva „cuvinte de bine” către site-ul care l-a băgat în încurcătură:

„Fiți-ar site-urile ale dracului, de unde am luat eu de pe site-urile ****, uite-i pe ai mei unde sunt!”

Românul își mușcă buzele când este cântat imnul Olandei și încearcă să-și mascheze încruntările de fiecare dată când echipa adversă obține o victorie pe teren. La un moment dat, când suporterii olandezi folosesc o portavoce, românul nu se abține și scapă niște înjurături. Exasperat de strigăturile olandezilor, suporterul român strigă: „Vreau la mine în țară, nu vreau aici! Sunt singur, nu e niciun român pe aici”

@andrei_mariusss Abia astept sa ajung acasa 🥹🇷🇴#euro2024 #romania #olanda #germania ♬ sunet original - andrei_mariuSSS

La sfârșitul meciului, românul dă dovadă de fair play și, în timp ce ieșea din tribună, reușește să își mascheze supărarea și îi felicită pe suporterii olandezi:

„Congratulations, Congratulations Doamne iartă-mă, Congratulations sper să luați bătaie la meciul următor!”

@andrei_mariusss Congeageleișen🇳🇱#euro2024 #romania #olanda #germania ♬ sunet original - andrei_mariuSSS

Șeful CNAIR, informații despre lucrările de pe Valea Oltului. ”Antreprenorul m-a asigurat că se va lucra într-un ritm susținut”