MENIU

Care e semnul clar că o femeie este excitată la maxim

Cu puțină atenție, un bărbat își poate da seama când o femeie arde de dorința de face dragoste. Fără să realizeze, femeile fac tot felul de gesturi prin care se dau de gol că sunt excitate.

Zâmbetul sugestiv, însoțit de atingerea aparent involuntară a celuilalt este unul dintre semnele cele mai clare. 

Indiciul care trădează intențiile unei femei este legat de periodicitatea atingerilor, spun psihologii. Astfel, dacă observi că te atinge des cu mână, este semn că a trecut la ofensivă și face tot ce poate pentru a atrage atenția asupra ei.

Totodată, acest comportament arată că respectivă este foarte interesată de sexul cu tine, dar și că se simte bine în prezența ta.

Când este animată de o dorință sexuală puternică, o femeie va acționa apropiindu-se ușor de bărbat. Va fi o distanță de siguranță, pentru a nu părea disperată, dar va avea grijă să fie acolo, lângă el, și să speculeze orice ocazie de a intra în lumea lui.

Odată abordat „subiectul", urmează partea a doua: râsul energic, zâmbetele lărgi și atingerea voluntară cu trupul lui. Anumite mișcări, un anumit mers în care fundul și șoldurile parcă se mișcă altfel în fața lui, arată că dorința ei este atât de mare, încât este dispusă să meargă cu el în pat.

În această etapă se poate inventa și o aplecare după un obiect „scapat" din greșeală, potrivit Mondonews.ro. Corpul ei îi va transmite lui orice mesaj până el va înțelege că este timpul pentru momente fierbinți.

Există anumite femei care comunică într-un fel inedit faptul că își doresc să ajungă în patul unui bărbat mai devreme sau mai târziu: invadează intimitatea celui vizat.

Când ea vrea să facă sex cu el, își va dori să fie cât mai mult în preajma lui. Scopul ei este să-l facă pe el să înțeleagă că își dorește mai mult și că este timpul să treacă la nivelul următor al relației lor.

Când vrea să impresioneze cu orice preț un bărbat, o femeie anunța că indiferent ce ar face respectivul, mai devreme sau mai târziu va ajunge să fie dominat de pasiunea ei sexuală.

Vocea languroasă și alintată reprezintă un alt semnal că femeia de lângă ține te dorește și vrea să fii cel care să îi fie iubit. Acest detaliu se probează foarte ușor dacă ești atent cum vorbește cu alții și cum vorbește cu ține.

Contactul vizual prelungit cu un bărbat este un alt semn care descoperă intențiile amoroase ale unei femei. Ele sunt niște maestre în transmiterea semnalelor prin limbajul trupului și la un moment dat își vor arată interesul printr-o privire lungă și foarte expresivă. Așadar, atenție la acea privire pe sub gene și care este însoțită de un zâmbet rapid, pentru că este semnalul care își transmite că sosit momentul să treci la atac.

Mai multe articole despre:
excitaţie excitata