MENIU

Brandingul personal, noua armă pentru Cotroceni. Marcel Ciolacu, tot mai multe dezvăluiri despre viața privată

Brandingul personal, noua armă pentru Cotroceni. Marcel Ciolacu, tot mai multe dezvăluiri despre viața privată

Marcel Ciolacu își continuă cursa pentru Cotroceni cu dezvăluiri din viața personală. Premierul a povestit despre familie, copilărie, mentorul său și a declarat că atunci când va fi președinte sigur nu va fi cel mai iubit dintre pământeni. Campania electorală s-a transformat dintr-o cursă de acțiuni cu efecte pentru țară într-una în care candidații povestesc despre rădăcinile familiei și viețile personale. 

Întrebat despre covrigi, acesta a spus: „cu mac și cu sare. Problema e că mănânc dimineața cu mac. Și cu sare ar merge pe seară, cu o bere, dar îngrașă”.

Referitor la funția de președinte, acesta a spus: „Cred că trebuie schimbată abordarea. Președintele cumva, s-a ridicat undeva sus, s-a creat un glob de sticlă în jurul lui. Și funcția de președinte trebuie să fie intangibilă... Din punctul meu de vedere a fost o greșeală de abordare”.

„Cred că tatal meu a rămas fundamentul. Baiatul se apropie de tata. Dupa 35 de ani m-am apropiat de tata si chiar e persoana de la care am invatat cel mai mult. Fiul meu s-a lasat de fumat si normal ca s-a ingrasat”, a povestit Marcel Ciolacu despre familie.

Acesta și-a amintit și de copilărie: „Cozonacul. Când făcea mama cozonac în bloc făcea liniște. Mirosea în tot blocul. Și toți copiii veneau pe rând și mai ciuguleau din cozonacul mamei”.

 

Mai multe articole despre:
marcel ciolacu alegeri prezidentiale