MENIU

Băiat de 14 ani, dus de urgența la spital, după ce s-a îmbătat cu rachiu

Minorul a fost descoperit de bunica sa. Foto/Profimedia

Un băiat de 14 ani a fost găsit în stare de ebrietate după ce a consumat rachiu și a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri. Părinții minorului au fost găsiți vinovați și au fost amendați cu două sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1.000 de lei.

Un băiat de 14 ani a fost găsit în stare de ebrietate după ce a consumat rachiu și a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri.

Copilul de 14 ani a fost găsit de bunică, în locuinţa din comuna Margina (județul Timiș), în stare de ebrietate, precizează, la data de 6 septembrie 2024, o informare de presă a Poliţiei Timiş, citată de Agerpres. Poliţiştii oraşului Făget au fost sesizaţi, joi, că un minor de 14 ani a fost găsit de către bunica sa în stare de ebrietate, prezentând o stare de rău. La faţa locului au constatat că faptele sesizate se confirmă, minorul fiind transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

"Nu ştim ce cantitate de răchie a consumat. Copilul prezenta o stare de rău, dar era conştient, însă în ambulanţă a început să vomite", au precizat reprezentanţi ai Biroului de presă al Poliţiei Timiş.

În acest caz, au fost identificaţi părinţii minorului, fiind aplicate două sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 1.000 de lei, conform Legii 61/1991 pentru neluarea măsurilor privind supravegherea minorilor.

Mai multe articole despre:
minor imbatat rachiu minor 14 ani rachiu