MENIU

"Avocatul Cassanova", dat în urmărire generală. După ce a scăpat de acuzația de determinare a sinuciderii, a fugit din țară chiar înainte de condamnarea pentru șantaj

Pretinsul avocat care și-a terorizat iubita până când aceasta s-a aruncat de la etajul 15 al unui bloc a fost dat în urmărire generală. Bărbatul a fugit în Italia chiar înainte să fie condamnat la patru ani și șase luni de închisoare.

Asta după ce, magistrații au amânat pronunțarea deciziei. Totul s-a întâmplat în anul 2017, atunci când individul a fost acuzat de tentativă de omor, însă apoi încadrarea i s-a schimbat în determinare la sinucidere.

Ulterior fapta s-a prescris, iar judecătorii i-au schimbat infracțiunea în șantaj și l-au condamnat în luna iulie a acestui an. Cu o zi înainte de pronunțarea definitivă, bărbatul posta pe Facebook din Italia.

Între timp, fosta iubită care a scăpat ca prin minune și se află în scaun cu rotile speră că se va face dreptate. Individul este un personaj controversat. A făcut pe avocatul mulți ani, deși nu avea drept de practică, a avut o firmă de detectivi, iar în anul 2008 chiar a candidat la un post în Parlamentul României.