MENIU

AUR susține că a adunat, într-o singură zi, 200.000 de semnături pentru demiterea lui Klaus Iohannis

Claudiu Târziu, copreședintele AUR

Liderii AUR susțin că la 24 de ore de la lansare campaniei pentru suspendarea și demiterea președintelui Klaus Iohannis s-au adunat peste 200.000 de semnături. În direct la Realitatea Plus, vicepreședintele AUR Claudiu Târziu a declarat că discuțiile privind demiterea șefului statului se vor purta și la nivelul parlamentarilor. 

"Este clar că în acest mod nu se mai poate continua, domnul președinte își bate joc de o țară întreagă de mult prea mult timp, trebuie suspendat și demis. Noi vom face tot ce putem pentru a ajunge la acest deznodământ. (...) De ieri până azi s-au adunat peste 112.000 de semnături online și sunt alte aproape 100.000 de semnături luate fizic, în stradă," a declarat Claudiu Târziu. 

"Sperăm să ajungem la câteva milioane de semnături, care-i vor convinge, sperăm noi, pe parlamentarii de la PSD și USR să voteze suspendarea președintelui Iohannis și să ajungem de referendumul de demitere.

E un pretext, un fals motiv că nu ne permite situația de criză să demarăm un astfel de demers, eu zic că tocmai pentru ca această situație de criză să înceteze trebuie să-l suspendăm. Am mai spus-o, peștele de la cap se împute și trebuie să înceteze odată acest regim care este împotriva românilor," a declarat vicepreședintele AUR, Claudiu Tîrziu.