MENIU

INFOTRAFIC: Mai multe drumuri naţionale, acoperite de polei. Recomandările Poliţiei Rutiere

Poliţiştii atenţionează şoferii care circulă pe DN24C, în judeţul Iaşi, să reducă viteza, întrucât anumite tronsoane există depuneri de polei.  

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române atrage atenţia conducătorilor auto care se deplasează pe DN24C, în județul Iasi, să manifeste prudență sporită la volan, să reducă viteza de deplasare și să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte. În zona localităţii Ţigănaşi, există porțiuni acoperite cu polei.

Judeţul Iaşi se află sub atenţionare meteo nowcasting cu cod galben, referitoare la depuneri de polei, până la ora 11.00.

COD GALBEN de polei, emis de ANM. Care sunt judeţele vizate

De asemenea, şoferii care se deplasează pe DN1R Huedin – Beliş, sunt sfătuiţi manifeste prudență sporită la volan, să reducă viteza și să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte, întrucât din loc în loc există porțiuni acoperite cu polei.

Deşi lucrătorii de la drumuri acționează pentru înlăturarea pericolului, ploaia înlătură materialul antiderapant iar temperaturile scăzute favorizează formarea poleiului, precizează centrul INFOTRAFIC.