MENIU

Atac dur la Dragnea: Dictatorii au nevoie de legea Ordinii Publice

Atac dur împotriva lui Liviu Dragnea, după anunţul ministrului de Interne Carmen Dan privind intenţia de modificare a legislaţiei privind manifestaţiile publice. "Dictatorii au nevoie de legea “ordinii publice”. Romania nu are!" a scris senatorul PNL Florin Câţu, într-o postare pe reţelele de socializare. 

"Dictaturile sunt sustinute doar de institutiile de forta. Asta face Dragnea cu aceasta lege. Le permite jandarmilor să bată şi să gazeze români oricând, oriunde, fără motiv dar “legal”. Protestele nu au nevoie de autorizatie. Cetatenii trebuie sa se exprime liber oriunde , oricand si pe orice subiect." a opinat Câţu.

Senatorul liberal este de părere că astfel de autorizaţii ar trebui să aibă un rol strict formal şi niciun protest nu trebuie refuzat. In plus, autorităţile lar trebui să asigure, în astfel de situaţii, ambulanţe, apă si toalete.

Senatoul liberal îi aminteşte lui Liviu Dragnea că "numai dictatorii au nevoie de o lege a “ordinii publice”! Ne vom lupta sa pastram Romania o democratie. Chiar si prin intermediul protestelor."

Mai multe articole despre:
Dragnea