MENIU

Atac cu cuțitul în Berlin. Un algerian a înjunghiat 7 persoane într-un centru de refugiați. 5 dintre victime sunt din Republica Moldova

Un algerian a înjunghiat 7 oameni într-un centru de refugiați din Berlin. Foto/Profimedia

Momente de groază pentru refugiații dintr-un centru din capitala Germaniei, Un algerian a înjunghiat nu mai puțin de șapte oameni din azil. Cinci persoane, dintre cele rănite, sunt din Republica Moldova.

Un bărbat a rănit şapte persoane cu un cuţit la un centru pentru refugiaţi din estul Berlinului, a anunţat miercuri poliţia, conform Agerpres.

 

Cinci dintre persoanele rănite în incidentul produs marţi seara în districtul Marzahn din Berlin sunt din Republica Moldova, relatează DPA. Ceilalţi doi răniţi - un agent de securitate şi un vizitator al centrului - sunt cetăţeni germani.

 

Paramedicii şi medicii de urgenţă au tratat victimele pentru tăieturi şi lovituri de cuţit la faţa locului şi apoi le-au dus la spital. Niciuna dintre victime nu a suferit răni care să îi pună viaţa în pericol.

Presupusul autor, un algerian în vârstă de 21 de ani, a fost, de asemenea, rănit. Acesta se află în arest, iar motivul atacului rămâne neclar, a declarat o purtătoare de cuvânt a poliţiei.

Mai multe articole despre:
atac cutit berlin algerian cutit berlin