MENIU

Armata de oameni cu funcții-cheie din subordinea lui Buzatu. Fost partener politic, dezvăluiri bombă: Cel puțin 1000 de persoane, în județ

Dumitru Buzatu/ Arhivă foto

Dumitru Buzatu avea o armată de oameni în subordinea sa! Este declarația uluitoare, făcută de Corneliu Bichineț, unul dintre foștii săi parteneri politici, devenit acum oponent, care susține că Buzatu și-ar fi pus, de-a lungul timpului, cel puțin o mie de oameni în diverse poziții-cheie din județ. Declarația a fost făcută cu mai bine de două luni înainte ca Buzatu să fie prins de DNA în timp ce primea o șpagă uriașă. 

FOST PARTENER POLITIC, DECLARAȚII ULUITOARE DESPRE DUMITRU BUZATU

“Vreau să informez opinia publică la modul foarte cinstit, că Dumitru Buzatu, de care unii v-ați săturat, datorită stilului său abil și foarte viclean, a reușit să facă o încrengătură atât de puternică încât cu greu poate fi destructurat și înlăturat. Are cel puțin 1000 de oameni pe care i-a plasat în toate punctele cheie ale județului. Cei 1000 de oameni au la rândul lor soții, soți, copii, nepoți și așa mai departe. Cum a fost el mai deștept decât toți ceilalți oameni politici din județ?”

Sursa: Conferință de presă din iulie 2023

FOST PARTENER POLITIC, DECLARAȚII ULUITOARE DESPRE DUMITRU BUZATU

Nu DNA-ul, nu DIICOT-ul, nu SRI-ul îl vor da jos pe Dumitru Buzatu pentru că el nu face potlogării. Vă pierdeți timpul degeaba. Sau e atât de șmecher încât nu-l prindeți. Dacă nu a fost prins timp de 25 de ani, ce să-i mai facă acum?

Sursa: Conferință de presă din iulie 2023 

Mai multe articole despre:
armata oameni functii cheie dumitru buzatu