MENIU

Arestul la domiciliu, o "fiță" pentru criminalii de la Padina. Petrecere cu lăutari la cununia fratelui mai mare: imagini halucinante

Arestul la domiciliu, o "fiță" pentru criminalii de la Padina. Petrecere cu lăutari la cununia fratelui mai mare: imagini halucinante

Sfidare totală a fraților criminali de la Padina. Deși se află în arest la domiciliu, după ce au omorât un om la o petrecerea cu vedete, cei trei indivizi au organizat o petrecere la palatul lor de lux cu ocazia cununiei fratelui lor mai mare, singurul rămas în libertate. Ahmet Marin, zis Unikat, a chemat lăutarii in cartierul Rahova, pentru a-și distra frații, după care nuntașii s-au mutat într-o locație de lux din Otopeni.  

Criminalii de la Padina au făcut o petrecere de zile mari la palatul familiei din Rahova, unde au sărbătorit cu mare fast nunta fratelui lor mai mare.

@solomonmarin21 Fratii mei, puterea mea!!❤️ @Ahmed Fab @Luis Fabian @Armando Fabian #foryoupage #fyp #fratiimei ♬ sunet original - Solomon Marin


Ahmet Marin, zis Unikat, nu a participat la incidentul de la Padina. Bărbatul a decis să se însoare înainte ca frații săi să fie închiși, pentru a-i putea avea lângă el la fericitul eveniment. Surse din anturajul familiei au dezvăluit că bărbatul a decis ca, odată cu nunta, să-și boteze și cele două fiice, în vârstă de 7 ani și respectiv 17 ani. Petrecerea s-a mutat apoi într-o locație de lux din Otopeni unde au participat sute de membrii ai lumii interlope.

Crima de la Padina. Un polițist și un procuror, martori la întreaga scenă: noi DETALII ȘOCANTE din dosar

Totul vine după ce în luna iulie, anul acesta, Laurențiu Marin, zis Solomon, s-a însurat în curtea vilei. Și acesta s-ar fi grăbit să facă nunta deoarece condamnarea la închisoare nu poate fi evitată și ar fi dorit să se însoare pentru a fi sigur că, în timpul detenției, nu va fi părăsit de iubită.

@solomonmarin21

 

♬ sunet original - Solomon Marin


Oribila crimă a avut loc în luna februarie anul acesta în cadrul unei petreceri cu vedete cunoscute la o vilă de lux din Padina. În doar două minute și 14 secunde, Sorin Anghel a fost lăsat fără suflare de frații Fabian. Tot scandalul ar fi pornit după ce unul dintre frați ar fi privit-o insistent pe soția bărbatului ucis. Pe fondul consumului de alcool și de droguri, bărbatul s-a ridicat și l-a lovit. Cei trei frați au sărit la atac cu două cuțite.

Crima din Padina. Cum a justificat instanța scoaterea din arest preventiv a fiilor vrăjitoarei Sidonia

Ulterior, au fugit, însă au fost prinși în scurt timp și arestați preventiv. La jumătatea lunii mai, după ce au fost trimiși în judecată, magistrații i-au trimis în arest la domiciliu.