MENIU

Anca Alexandrescu: "Nu îmi pot explica cum despre domnul Grindeanu și domnul Mîndrescu s-au făcut nenumărate dezvăluiri și nimeni nu se atinge de ei"

Anca Alexandrescu, realizator emisiunea Culisele statului paralel

Anca Alexandrescu a realizat un nou interviu de excepție cu Elena Udrea. Au fost făcute noi dezvăluiri despre cum funcționa Statul Paralel și care au fost mecanismele sale.

Anca Alexandrescu a prefațat interviul cu Elena Udrea care va fi difuzat duminică, la ora 21, la Realitatea PLUS:

"Este important acest interviu pentru că am avut timp 2 ore să vorbim pe îndelete și mai mult că niciodată Elena Udrea a povestit cum funcționa statul român, cum șefii serviciilor secrete au influențat numirile în Justiție, cum se făceau dosarele la comandă, cum veneau banii la partidele politice cu sacoșa. Întrebarea fundamentală pe care și-o pune Elena Udrea e de ce unii au plătit și alții nu. 

Cum a fost posibil să se fure țara în asemenea hal cu știință serviciilor secrete. Elena Udrea vorbește de niște personaje care și astăzi se află în funcții importante în statul român.

Întrebarea mea este, după ce am văzut ce s-a întâmplat la aeroportul Otopeni, ce vom face în 2024? Am auzit că vorbește George Simion de alegeri anticipate în septembrie. 

Explică Elena Udrea și de ce o parte din PDL-iști au fost absolviți de orice vină și au primit pe linie achitare sau chiar nu au fost chemați precum Boc, Adrian Videanu și alțîi. 

E un interviu mai actual că niciodată.

Aceleași mecanisme pe care le-a descris Udrea funcționează în continuare. Am suspiciuni rezonabile cu Justiția română, că se fac numiri influențate din zona politică, că se fac jocuri, că unii au protecție din anumite zone, lucrurile acestea se văd în fiecare zi, altfel nu îmi pot explică cum despre domnul Grindeanu și domnul Mindrescu s-au făcut nenumărate dezvăluiri și nimeni nu se atinge de ei. Totuși cine îi protejează pe acești oameni și cum funcționează acest sistem?", a spus Anca Alexandrescu.