MENIU

Amânare în dosarul în care Liviu Dragnea a cerut DIZOLVAREA PSD. Reclamantul nu a plătit taxa de timbru

Fostul președinte al PSD, încarcerat pentru trei ani și jumătate la Penitenciarul Rahova pentru angajările fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman, a înregistrat un nou dosar în care a chemat partidul ”la bară”. El a avut termen joi.

Tribunalul București a amânat, însă, dezbaterile în dosarul în care Liviu Dragnea cere dizolvarea PSD și PSD Teleorman după ce judecătoarea a constatat lipsa plății taxei de timbru pentru acțiune (300 lei).

Liviu Dragnea nu a fost prezent în sala de judecată joi, acesta a transmis o cerere la dosar prin care solicita să nu fie adus la proces și nu a avut nici avocat.

Obiectul dosarului îl constituie ”partide politice dizolvare persoană juridică - art.253 CC. - declinare” și are următorul termen pe 9 iulie 2020.

Amintim că acţiunea iniţială a fost depusă de către Liviu Dragnea pe 28 august 2019 la Tribunalul Teleorman, însă judecătorii au declinat dosarul. Pe 9 octombrie 2019, Tribunalul Teleorman a admis “excepţia necompetenţei materiale a Tribunalului Teleorman – Secţia Civilă, invocată din oficiu” şi a declinat competenţa de soluţionare în favoarea Judecătoriei Sector 1, Bucureşti. Şi aceasta a declinat cauza, astfel că dosarul a fost înregistrat pe 10 februarie 2020 la Tribunalul Bucureşti.

Mai multe articole despre:
liviu dragnea dizolvare psd