MENIU

Tragedie de proporții la malul mării. Un tânăr în vârstă de doar 20 de ani, înghițit de valuri

Epava de la Costinești atrage mulți aventurieri. Foto/Arhivă

Tragedie de proporții la malul mării. Un tânăr în vârstă de doar 20 de ani din Buzău a murit înecat în mare în această dimineață. Vă avertizăm că urmează imagini și detalii cu un puternic impact emoțional. 

UPDATE 

Din primele informații, băiatul ar fi intrat în mare să înoate și ar fi fost tras de curenți în larg. Salvamarii au intrat urgent după el iar martorii de pe mal au sunat la 112. Tânărul a fost resuscitat minute în șir însă fără succes. Potrivit presei locale, acesta s-ar fi lovit de stânci. 

Imagini cu puternic impact emoțional

ȘTIREA INIȚIALĂ

Operațiunile de căutare sunt în desfășurare în Costinești. Ultima dată, băiatul a fost văzut pe epava din stațiune. Echipele de pompieri și scafandrii sunt la fața locului pentru a-l găsi.

Un martor a fost cel care a sunat la 112.

„Am fost solicitați să intervenim pentru recuperarea unei persoane refugiate pe epava din Costinești. La fața locului am intervenit cu o mașină de stingere, un echipaj de prim ajutor și, de asemenea, ambarcațiunea de la punctul de salvare acvatică din Mangalia”, a declarat Ana Stoica, purtătorul de cuvânt ISU Constanța.

A dispărut de seara trecută.

„Forțele și mijloacele s-au retras de la fața locului fără a găsi persoana respectivă. În această dimineață, au fost reluate căutările persoanei refugiate de pe epava de la Costinești”, a adăugat purtătorul de cuvânt ISU Constanța.

Mai multe articole despre:
tanar epava costinesti tanar inec costinesti