MENIU

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Băsescu: Românii să vină la vot! Niciun candidat nu seamănă cu mine

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Băsescu: Românii să vină la vot! Niciun candidat nu seamănă cu mine

ALEGERI PREZIDENŢALE 2014. Preşedintele Traian Băsescu a votat, duminică, la Liceul "A.D. Xenopol", din Capitală, la ora 10:45. Şeful statului a venit la secţia de votare cu soţia sa, Maria. Traian Băsescu, aflat la sfârşitul celui de-al doilea mandat, va părăsi fotoliul de la Cotroceni în data de 21 decembrie.

ALEGERI PREZIDENŢALE 2014. "Este clar pentru mine că este momentul schimbării unui mod de a fi preşedinte, după 10 ani va veni alt tip de preşedinte. Problema este să fie unul care să continuie consolidarea statului de drept şi care să facă România frumoasă", a declarat Traian Băsescu.

"Este extraordinar de important ca astăzi românii să vină la vot, toţi, dacă se poate! Aşa cum spuneam, e un moment în care românii trebuie să decidă tipul de preşedinte pe care-l vor. Unora le-a plăcut modul cum mi-am exercitat eu mandatul, altora nu le-a plăcut. Au 14 opţiuni şi este clar că niciunul nu seamănă cu mine. Va trebui să opteze pentru un alt tip de preşedinte. Este important să nu stea acasă, să vină la vot", a mai spus Traian Băsescu.

ALEGERI PREZIDENŢALE 2014. Preşedintele Traian Băsescu a fost aclamat de către susţinătorii săi atât la intrarea, cât şi la ieşirea din secţia de votare.