MENIU

Accident șocant în Bistrița. A lovit mașina poliției, la peste 180 de kilometri pe ora

Inregistrarea radar (sursă: mesager24)
Inregistrarea radar (sursă: mesager24)

Accident șocant vineri seară, pe o șosea din județul Bistrița Năsăud. Un tânăr aflat la volanul unui autoturism a intrat cu peste 180 de kolometri la ora chiar în autospeciala radar a Poliției Năsăud. Din fericire, impactul nu s-a încheiat cu o tragedie.

Cei 2 polițiști au scăpat teferi după ce un tânăr vitezoman a intrat în autospeciala poliției. Conform mesager24.ro care a relatat de la fața locului, tânărul mergea cu peste 180 km/h când a intrat în coliziune cu mașina în care se aflau cei doi polițiști. Aceștia au fost răniți, dar nu s-a impus transportul lor la spital.

„În această seară, pe Drumul Național 17C a fost semnalată producerea unui accident rutier. Din primele date, un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani din Năsăud, în timp ce se deplasa prin localitatea Salva înspre Năsăud a intrat în coliziune cu o autospecială a poliției rutiere din cadrul Poliției orașului Năsăud, care se deplasa din sens opus.

În urma impactului, doi polițiști de 46 și 28 de ani din autospecială au fost răniți, fără însă a se impune transportul acestora la spital.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii Serviciului Rutier continua cercetările în cadrul unui dosar penal, urmând sa stabilească cu exactitate cauza și modalitatea producerii evenimentului rutier“, a transmis IPJ BN cu privire la acest accident, potrivit Observator BN.