MENIU

Accident rutier grav. Un autoturism s-a ciocnit violent cu o autoutilitară

Un accident rutier grav a avut loc recent în apropierea localității Prundu, județul Giurgiu, implicând un autoturism și o autoutilitară. În urma impactului violent, două persoane au fost rănite și transportate de urgență la spital.

Cum s-a întâmplat accidentul

Incidentul a avut loc în afara localității Prundu și a implicat două vehicule: un autoturism și o autoutilitară. În urma coliziunii, conducătoarea autoturismului, o femeie în vârstă de 34 de ani din județul Galați, și un pasager de 37 de ani din localitatea Prundu, au suferit răni și au necesitat îngrijiri medicale. Ambele victime au fost preluate de echipajele de ambulanță și transportate la spital.

La fața locului au intervenit și pompierii de la ISU Giurgiu, care au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor (PSI). De asemenea, polițiștii de la IPJ Giurgiu au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului, înregistrând un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Conducătorul autoutilitarei, un cetățean spaniol de 64 de ani, și femeia aflată la volanul autoturismului au fost testați cu aparatele etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

Polițiștii de la IPJ Giurgiu continuă investigațiile pentru a clarifica toate detaliile accidentului și pentru a determina responsabilitățile implicate.