MENIU

Accident rutier cumplit în Cluj. Un bărbat de 44 de ani a murit după ce a fost lovit de autobuz

Un grav accident rutier s-a produs duminică seara în localitatea Bonțida, județul Cluj, unde un bărbat de 44 de ani a fost lovit mortal de un autobuz.

Incidentul tragic a avut loc pe strada Tetarom III, în jurul orei 22:15, conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Cum s-a întâmplat tragedia

Din primele cercetări efectuate de polițiști, se pare că victima, un bărbat de 44 de ani, se deplasa pe partea carosabilă în momentul în care a fost lovit de un autobuz condus de un bărbat de 54 de ani. Echipajul de salvare sosit de urgență la locul accidentului a încercat să resusciteze victima, însă, din păcate, manevrele nu au avut succes, iar bărbatul a fost declarat decedat la fața locului.

Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest pe șoferul autobuzului, iar rezultatul a indicat că acesta nu consumase alcool înainte de accident. În ciuda acestui fapt, autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând să continue investigațiile pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia.