MENIU

Accident șocant în Arad: Mai multe victime

Patru persoane au fost implicate într-un accident rutier care s-a produs luni pe Calea Aurel Vlaicu în dreptul RAR, în jurul orei 15:30.

Impactul foarte violent s-a produs, cel mai probabil, din cauza nepăstrării distanței corspunzătoare între vehiculele și a vitezei destul de mari, scrie Aradon.ro.

Cu ajutorul polițiștilor prezenți la locul impactului, dar și a martorilor oculari am aflat cum s-a întâmplat totul. Povestea accidentului începe pe banda 2, din dreptul trecerii pentru pietoni din fața RAR, sensul de mers spre oraș. Primul autoturism, un Volkswagen Passat (culoare închisă), frânează la trecerea pentru pietoni. Din spate, un Opel (argintiu) trage de volan stânga pentru a nu intra în Volkswagen intrând, însă, din plin pe contrasens într-un Volkswagen Golf (culoare închisă) care circula regulamentar pe banda 2, sens de mers înspre Pecica. De reținut că la locul impactului nu există nicio urmă de frânare, ceea ce înseamnă că impactul frontal a fost unul foarte violent, semnele fiind vizibile și pe cele două autoturisme ce s-au lovit frontal. În acelaşi timp, pe banda 1, sens de mers înspre Pecica, a fost lovit și un Seat. Circulația a fost direcţionată, pentru mai bine de 30 de minute, alternativ doar pe unul din cele două sensuri de mers.

În urma impactului, au rezultat cinci victime care au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad de către echipajele medicale ale SMURD și ale Serviciului Județean de Ambulanță Arad.

„Este vorba de cinci victime. Două au fost transportate de SMURD, alte două de către echipajul nostru, una de poliţie. O victimă a suferit pneumotorax (aer în cavitatea pleurală), o victimă a ajuns la spital cu o contuzie toracică, a treia victimă cu o contuzie de bazin, o altă victimă a suferit un atac de panică, în timp ce a cincea victimă a venit la spital cu un echipaj al poliției cu fractură de piramidă nazală. Din fericire, viața niciunui pacient nu este pusă în pericol”, a declarat pentru Jurnal arădean/Aradon, dr. Mircea Merea, directorul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Arad.

Mai multe articole despre:
accident Arad salvare victime UPU