MENIU

Accident mortal de motocicletă! Un soldat de 30 de ani a fost acroşat de o şoferiţă şi aruncat direct în stâlp

Un motociclist și-a pierdut viața într-un grav accident rutier care a avut loc duminică seară pe un bulevard din municipiul Galați. Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Galați, tragedia s-a produs în jurul orei 17:50, pe bulevardul George Coșbuc, după ce un autoturism condus de o femeie în vârstă de 34 de ani a acroșat motocicleta acestuia, proiectând-o într-un stâlp aflat pe marginea drumului.

Sfârșit cumplit pentru un motociclist de 30 de ani

Din primele cercetări efectuate de polițiștii de la Biroul Rutier Galați, se pare că accidentul s-a produs în momentul în care șoferița a schimbat direcția de deplasare de pe banda a doua pe banda întâi. În acel moment, vehiculul său a acroșat motocicleta condusă de un soldat de 30 de ani, aflat în timpul liber care se deplasa pe banda întâi, în același sens de mers. În urma impactului, motocicleta a fost aruncată violent într-un stâlp de pe marginea drumului, iar motociclistul a suferit răni extrem de grave, care i-au provocat decesul la scurt timp după accident.

Conducătoarea autoturismului a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totuși, aceasta a fost condusă ulterior la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii exacte a alcoolemiei. În urma incidentului, autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând să investigheze circumstanțele exacte ale accidentului și să aplice măsurile legale necesare.

„Din verificările efectuate, aceștia au stabilit că un autoturism, condus de o femeie în vârstă de 34 de ani, din Galaţi, care se deplasa pe banda a doua de circulație, din direcţia străzii Henri Coandă către strada Nae Leonard, în momentul în care ar fi schimbat direcţia de deplasare, din banda a doua în prima bandă de circulație, ar fi acroşat o motocicletă condusă de un bărbat de 30 de ani, din Galaţi, care se deplasa pe banda întâi, în acelaşi sens. În urma impactului, motocicleta a fost proiectată într-un stâlp de pe marginea drumului şi, din nefericire, conducătorul acesteia a decedat în scurt timp\"\", transmite IPJ Galaţi.