MENIU

Accident cumplit: un mort. Şoferul unei maşini, preot, a încercat să evite un MISTREŢ ieşit pe şosea

Accident cumplit: un mort. Şoferul unei maşini, preot, a încercat să evite un MISTREŢ ieşit pe şosea

O tânără de 31 ani, mamă a doi copii, a murit, în noaptea de duminică spre luni, după ce maşina în care se afla şi care era condusă de către fratele său, preot la o parohie din judeţul Buzău, a fost scăpată de sub control din cauză că şoferul a încercat să evite un porc mistreţ ieşit pe şosea.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Buzău, accidentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 1.30, când un bărbat de 35 de ani, din comuna Scorţoasa, preot la o parohie din Unguriu, conducea un autoturism pe DN 10, iar la un moment dat, în afara localităţii Cândeşti, un porc mistreţ a ieşit pe şosea.

Bărbatul a încercat să evite impactul cu animalul, şi a scăpat maşina de sub control, care s-a răsturnat, în cele din urmă, pe câmp.

În urma accidentului, sora bărbatului, care nu purta centură de siguranţă, a ieşit prin parbriz. În urma leziunilor suferite, femeia de 31 de ani, care era căsătorită cu un preot şi era mama a doi copii mici, a murit la Spitalul Judeţean din Buzău.

Fratele său, de asemenea preot, a fost rănit, fiind internat în spital, scrie news.ro.

Poliţiştii l-au testat cu etilotestul, imediat după accident, pentru a constata dacă a consumat sau nu alcool înainte de a se urca la volan, rezultatul fiind zero.

Mai multe articole despre:
accident accident mistreţ accident preot