MENIU

Accident cu final tragic, în Argeș. Un bărbat a murit, iar copilul cu care era pe scuter a fost grav rănit

Foto/Arhivă/ISU

Un bărbat a murit după ce a pierdut controlul scuterului și s-a oprit în șanțul de pe marginea șoselei. Copilul de 8 ani, care era pasager, a scăpat cu viață, dar cu răni grave, fiind internat la spital.

Un bărbat a murit şi un copil de opt ani a fost rănit, duminică, după ce mopedul pe care circulau s-a răsturnat într-un şanţ, în localitatea argeşeană Răteşti.

"Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii Formaţiunii Rutiere Topoloveni s-a stabilit că un bărbat de 30 de ani, din Răteşti, care conducea un moped pe DJ 702G, pe raza localităţii de domiciliu, circulând dinspre Tigveni spre Răteşti, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă şi intrând în şanţ", se precizează într-un comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Bărbatul de 30 de ani a fost găsit în stop cardio-respirator, iar manevrele de resuscitare efectuate de paramedici nu au avut succes, fiind declarat decesul. Copilul, care era pasager pe moped, a suferit leziuni, fiind preluat de un echipaj medical şi transportat la spital.

Din verificările efectuate a rezultat că bărbatul nu figura ca posesor de permis de conducere, iar mopedul nu apărea ca fiind înmatriculat sau înregistrat în circulaţie, au mai transmis reprezentanţii IPJ Argeş.

Poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.